Графік проведення откритих уроків, конкурсів
План роботи методичного кабінету КПБЛ у 2019-2020 навчальному році
Положення про методичний кабінет
Функції науково-методичної ради
На базі КПБЛ відбувся майстер-клас для педагогічних працівників області кулінарного напрямку
На базі Костянтинівського професійного будівельного ліцею, з метою сприяння професійному розвитку педагогічних працівників кулінарного напрямку, відбувся майстер-клас на тему: «Приготування страв середземноморської кухні». Учасники пед керівництвом шеф-кухара Сергія Відуліна приготували дві справи: філе сибаса з розмариновою картоплею та бальзамічним кремом, а також мереживе печиво твіль.
Адміністрація та колектив КПБЛ дякує всім організаторам і учасникам майстер-класу.