Графік проведення откритих уроків, конкурсів

Методична проблема, над якою працює колектив Костянтинівського професійного будівельного ліцею у 2019-2020 навчальному році

План роботи методичного кабінету  КПБЛ у 2019-2020 навчальному році

План МР на березень 

Положення про методичний кабінет

Експериментальная робота 

Інноваційні підходи МР

Інтерактивні форми МР

Структура МР

Сучасні форми МР

Форми методичної роботи

Функції науково-методичної ради

На базі КПБЛ відбувся майстер-клас для педагогічних працівників області кулінарного напрямку

На базі Костянтинівського професійного будівельного ліцею, з метою сприяння професійному розвитку педагогічних працівників кулінарного напрямку, відбувся майстер-клас на тему: «Приготування страв середземноморської кухні». Учасники пед керівництвом шеф-кухара Сергія Відуліна приготували дві справи: філе сибаса з розмариновою картоплею та бальзамічним кремом, а також мереживе печиво твіль. 

Адміністрація та колектив КПБЛ дякує всім організаторам і учасникам  майстер-класу. 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

НОВИНИ

увага

Пошук

Календар свят України. Мова ділового спілкування